Om 10 dagar åker jag och Ida ner till Mallorca igen. Där nere fortsätter vi att arrangera träningsläger i höst. Denna gång gör vi det dock enbart under vissa utvalda veckor.

Vi kommer att hålla ett oktoberläger som pågår 1-2 veckor. Lägret har triathlon som bas. Vi tränar 6 simpass, 6 cykelpass och 6 löppass per vecka. Dessutom kör vi 4 styrkepass per vecka. Det innebär att någon som inte är intresserad av cykel och simning kan få ett bra löpar/styrkeläger. På de flesta pass är deltagarna indelade i minst två grupper.

Ledare under lägret är jag och min vän Jeff Frydenlund. Träningen liknar min träning men är anpassad efter grupper.

Vi har under augusti en Twitter-kampanj där man får 1000 kr rabatt om man anger ”Twitter -1000kr” i meddelanderutan vid bokningstillfället.

 

träningsläger träningsresa mallorca training camp

 

De två första veckorna i oktober 2012 håller vi vårt första gruppläger. Klimatet på Mallorca i oktober är ultimat för träning. Förutom träningspass håller jag föreläsningar om kost, träning och motivation. Under lägret kommer jag att dela med mig av individuella tips.

Välj själv om du vill vara nere 1 eller 2 veckor för att träna, sola och umgås med andra träningsintresserade människor.

På onsdagarna kommer du ha möjlighet att umgås mer med övriga deltagare på tapaskvällar inne i Palma. På lördagarna äter alla som vill typisk spansk mat i form av paella på Restaurang Brunos i exklusiva Port Adriano.

 

Info:

Mallorca Training Camps hemsida
Ida Carlsson – Administratör och kontaktperson

Resa:

Flyg bokas och betalas på egen hand. Anmäl er ankomsttid till oss så bokar vi er transfer från flygplatsen. Ni blir skjutsade till hotellet och välkomnas där av Andreas och/eller Ida. Nerresan bör ske söndagen den 30 september eller söndagen den 7 oktober för att vara på plats när träningsveckan drar igång på måndag morgon.

Kommer ni en dag tidigare eller senare tillkommer en avgift på 600 kronor per sällskap för transfern. Kontakta oss om ni vill komma en dag tidigare då vi måste kolla med hotellet.

 

Boende:

Alla deltagare bor på Bahia del Sol i Santa Ponsa som ligger på den sydvästra delen av ön. Här finns de smalaste och vackraste bilfria cykelvägarna på hela Mallorca. Området är rikt på fantastisk natur och orten står för utmärkta träningsmöjligheter. Hotellet ligger nära stranden där vi simtränar och styrketränar. Varje pass utgår också från hotellets entré.

Från hotellet är det endast fem minuter ut till de små landsvägarna.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

  • Absolut! Klart du ska komma ner och bibehålla formen. Vädret är stabilt och just den veckan kör vi vårt första av två gruppläger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.