Vattnet i kranen är trögt. Trycket är dåligt och hostar ihop ett glas på 10-15 sek. Vattnet är dessutom fullt av klor. Det både smakar och luktar klor. Dessbättre finns det gott om vatten att köpa. När jag och Ida var och handlade första dagen köpte vi 150 liter vatten. Det var en del att släpa in och ut ur bilen. Men utan bil i 40 graders värme är det värre.

Nu ikväll ska vi ner till havet och bada. Det är inget ”snabbt i och ännu snabbare upp”. Här går det verkligen att vara i vattnet länge och njuta. Jag är inte säker på vattentemperaturen men gissar på 29 grader.

De senaste dagarna har vi ägnat åt att få ordning på allt. Nu börjar lugnet. I alla fall för mig. Ida kommer eventuellt att arbeta på ett företag i Palma. Det verkar vara ett kanonjobb. Jag kommer att arbeta med min coaching, sponsring och träningslägren. Dock kommer jag endast att arbeta 4 timmar om dagen i 3-4 dagar per vecka. Resten av tiden ska jag träna och vila.

Jag kan inte beskriva hur skönt det känns att ha kommit så långt i karriären att jobbet inte längre hämmar träningen. Det är nu jag ska bli bra. Riktigt bra.

Mitt mål, att kvala in till Las Vegas 2014, står kvar. Däremot kan jag eventuellt ta en annan väg. Om vi trivs bra här är det inte säkert vi åker till Asien. Istället väljer jag att tävla i Europa och USA. Då får jag bättre kontroll över min träning, framförallt simningen. Kvalpoängen blir svårare att plocka men på lång sikt kan jag kanske utvecklas mer. Lyckas jag inte plocka tillräckligt med poäng har jag ändå inte på VM att göra.

En annan god nyhet är att jag eventuellt kan skaffa en wattmätare till min träning. Detta är ett verktyg som tar min cykelträning från bra till perfekt. Jag kommer kunna träna precis så som jag behöver. Även om jag är duktig på att cykla och vet vad jag behöver göra kan detta ändå hjälpa mig. Det är trångt på toppen. Skillnaderna är små. Att gå från jättebra till perfekt är ett långt steg.

Imorgon bör jag kunna träna igen. Jag har varit förkyld och inte kört något på ön än. Min rygg och mitt knä är bättre. Jag kan nog köra för fullt inom kort och inte bara på halvfart.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.