Cyklarna är ihopsatta och imorgon kör jag första cykelpasset. Fungerar det kör jag Ican Triathlon i Peguera i slutet av september. Löpningen idag gick kanonbra. Simningen gick mindre bra. Inte oväntat. Min simning är en färskvara i och med att jag fortfarande är ”nybörjare”. Löpningen var bra för att jag inte fick ont.

Morgondagen startar med simning i havet innan klockan åtta. Det är helt fantastiskt skönt att simma i havet utan våtdräkt och utan att frysa. Det är varmare i havet än det är i 25m-bassängen.

Vi har köpt kryddplantor att använda till maten. Det blir så mycket godare med färska kryddor. Varken jag eller Ida är särskilt bra på växter. Ida har försökt läsa på lite och än så länge har de överlevt.

Bäst drag är det i chilikryddan. Vackra är de också. Vi ska dock hitta en något finare plats att ha dem på.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.