Från början hade vi tänkt att hålla gruppläger under hösten. Men Ida fick ett kanonbra jobberbjudande som hon inte kunde tacka nej till. Därför är jag ensam som administratör och ledare. Det är också därför vi väljer att enbart ha DropIn-läger till hösten via Mallorca Training Camp.

DropIn-läger innebär att jag ordnar allt utom flygresan. Deltagarna bokar själva flyg tur och retur. En vecka med halvpension kostar 6995 kr. Då ingår 6-10 träningspass beroende på vilket läger som önskas.

Jag tycker själv att det ska bli roligt att anordna DropIn-läger igen. Det blir en tydligare individuell inblandning för mig under veckorna. Jag trivs med det. Vi kommer att anordna gruppläger i vår. Dock har vi bara bestämt oss för ett gruppläger i vår än så länge, Mallorca runt. Då cyklar vi runt ön på en vecka och bor i en ny stad/by varje dag.

Under hösten kommer jag också att göra klart företagsläger. Jag har fått förfrågningar på detta från flera håll och det hade varit kul att göra något bra av det.

Varken DropIn-lägren eller företagslägren kommer påverka min träning negativt. Även det är en anledning till att vi förmodligen bara håller i ett gruppläger nästa år.

www.mallorcatrainingcamp.se

mallorca training camp andreas lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.