Efter några dagars isolering har jag nästan blivit helt kvitt min förkylning. Jag har varit ute och promenerat i det fina vintervädret, coachat via datorn, varit hos sjukgymnasten och ordnat med fler leverantörer till webbshopen. Imorgon ska jag åka skidor. Jag ska försöka hålla igen på tempot. Brorsan ska med. Dessutom ska jag försöka ordna skidor åt min vän Vanja. Jag skidade slut på hans värstingar under Ski of Sweden 2011.

Ski-of-Sweden-sova-staende

Jag sovandes på Vanjas axel under Ski of Sweden 2011

Ski-of-Sweden-trasiga-skidor

Vanjas skidor 

Bilder från promenaden igår

  Jag tog med Ida upp till toppen av Häglared. Det är den backen där jag fostrat min fysik. Upp och ned, upp och ned. Rekordet är på 1:49 från banvallen till toppen. Tror jag. Slå det och jag bjuder på glögg med pepparkakor.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.