Denna veckan har jag främst jobbat som säljare. Jag har en hel del grejer jag vill bli av med innan jag åker till Mallorca. Att släpa med allt ner igen är ingen höjdare. Utöver prylar har jag sålt min näst sista coachingplats. Jag har nu 14 klienter som jag tränar. Den personliga träningen gäller oftast En Svensk Klassiker, triathlon eller cykel.
För att kunna hålla hög kvalité har jag satt en maximal gräns på 15 klienter. Eventuellt öppnar jag upp för fem platser till i sommar. Innan dess ska jag utveckla mitt system och förbättra mitt arbetssätt. Under våren har vi dessutom fått så många veckor bokade att jag inte hinner introducera några nya kunder om jag ska fokusera på min egen träning.

Under nästa vecka simmar jag några pass, springer lite och skriver mitt eget träningsschema för våren. Nästa måndag sätter jag igång ordentligt. Det ska bli fantastiskt roligt.

Running Mallorca 3

Just nu känns det extra skönt att det går så bra som det gör. December månad var en riktigt dålig månad med flera ekonomiska bakslag som fått mycket att fallera. Januari är raka motsatsen. Att vända trenden på Mallorca blir underbart. Jag kan knappt bärga mig tills lördag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.