Att simningen är inställd har vi vetat om i några dagar men nu verkar det vara lite sisådär även med löpningen. Delar av löpbanan ska tydligen vara översvämmad. De ska försöka åtgärda det på något sätt. Jag har varit med om bättre väder. Och håller nu tummarna för att det blir en bra duathlontävling imorgon.

Jag och Fredrik är taggade och har det mesta förberett. Trots sämsta vädret i mannaminne ser jag fram emot en rolig tävling. Ida är inte lika taggad dock. Förhoppningsvis står hon på plats imorgon och langar sportdryck som hon lovat, och har inte slängt flaskorna i diket och gått in på närmsta café, i protest mot regnet. Enligt vissa vädersajter ska det dock bli uppehåll. Och de som visar bäst väder har ju alltid rätt.

Innan Zürich 70.3 - Andreas Lindén och Fredrik Bäckström Innan Zürich 70.3 - Andreas Lindén och Fredrik Bäckström Innan Ironman Zürich 70.3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.