I förrgår testade jag att fasta i 24h för att se hur kroppen reagerade. Sista måltiden åt jag på torsdag kväll för att sedan äta nästa på fredag kväll. Det var inga problem att fasta i 24h. Jag hade inte heller förväntat mig att det skulle bli några problem. Det kurrade lite i magen vid lunchtid men inte så att det blev jobbigt. Tröttheten kom aldrig överhuvudtaget. Eftersom jag aldrig gjort det förut kände jag att ett dygns fasta kunde vara en enkel och intressant erfarenhet. Jag har lite för få utmaningar i vardagen när jag inte tränar.
Att fasta är inte negativt för mig just nu men heller inte nödvändigt. Oftast tränar jag 2-3 ggr om dagen vilken gör fastan negativ. Därför tog jag chansen att testa nu när jag ändå inte kan träna.

Borås Triathlon Andreas Lindén 750
Borås Triathlon 2013

Jag sitter också och funderar över vilka svenska tävlingar jag ska köra nästa år. Om SM i medeldistans, långdistans eller duathlon känns mest lockande. Eller om jag ska köra Tjörn Triathlon igen. Där är det bra prispengar men den går också nära inpå duathlon-VM, om jag nu får köra duathlon-VM. Jag är ivrig men inser alltid att jag måste vänta på fler spikade tävlingsdatum i den svenska triathlonkalendern.

Imorgon gör jag ett test av blodet på vårdcentralen. Sedan åker jag till Halmstad för att röntga rygg, höft och ben. Därefter gör jag en sista undersökning här i Borås den 9 december. Samtliga tester gör jag för att kolla upp mitt ojämna blodtryck i över och underkropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.