Triathlon- och cykelresor på Mallorca

Jag anordnar personliga triathlon- och cykelresor på och till Mallorca med fokus på cykelteknik och underbara omgivningar. På våra triathlonläger ser jag till att lägga minst ett löppass på en av alla vackra vandringslederna som finns här. Simning sker i bassäng och i havet och cyklingen blir varierad och lärorik, alltid i minst två grupper.

Triathlonresorna passar normalt både nybörjare och mer rutinerade, men se till att läsa beskrivningen av just din specifika resa för att vara säker, det kan förekomma variationer.

Mallorca är enligt mig världens bästa plats för cykel och triathlon! Våren 2012 började jag och Ida Carlsson arrangera träningsresor till Mallorca, där jag har min träningsbas. Numera samarbetar vi med Go Active Travel för att kunna erbjuda hela paket där allt är inkluderat.

Jag har jobbat som triathlon- och cykelcoach sedan 2011 och är van vid att jobba med atleter på olika nivåer och mål. Mitt mål är att du ska komma hem med kunskap och erfarenheter gör din tävlingssäsong bättre än den förra. 

Mer information om triathlonlägret 2017 års läger finns här.

Boka på Go Active Travel's hemsida.