Triathlon- och cykelläger på Mallorca

Då jag själv bor på Mallorca så anordnar jag också triathlon- och cykelläger på ön där jag är guide, föreläsare och tränare. På våra triathlonläger ser jag till att lägga minst ett löppass på en av alla vackra vandringslederna som finns här. Simning sker i bassäng och i havet och cyklingen blir varierad och lärorik, alltid i minst två grupper.

Triathlonresorna passar normalt både nybörjare och mer rutinerade, men se till att läsa beskrivningen av just din specifika resa för att vara säker, det kan förekomma variationer.

Mallorca är enligt mig världens bästa plats för cykel och triathlon! Våren 2012 började jag och Ida Carlsson arrangera träningsresor till Mallorca, där jag har bott sedan 2011.

Jag har jobbat som triathlon- och cykelcoach sedan 2010 och är van vid att jobba med atleter på olika nivåer och mål. Mitt mål är att du ska komma hem med kunskap och erfarenheter gör din tävlingssäsong bättre än den förra.

För tillfället finns inga träningsläger planerade. Kontakta mig om du vill anlita mig som tränare för läger eller om du har en idé du behöver min hjälp med.