Jag sitter och följer mina adepters framfart i Öppet spår. Det är riktigt spännande. En av dem är redan i mål. Drömgränsen på 5 timmar knäcktes. Jag är riktigt imponerad. Att åka snabbt under Öppet spår är betydligt svårare än under Vasaloppet. Stora delar av loppet får du hålla takten själv. Kriget i starten tar alltid många minuter. Utan draghjälp tappar man ett par minuter till. Det är fantastiskt att få vara med när någon klarar ett mål och växer av det. Mitt jobb är fantastiskt!

För ett år sedan var jag och min bror uppe i Dalarna och åkte. Så roligt som vi hade då har jag inte haft många gånger. Det var en kanonhelg och han gjorde ett galet bra resultat. I år blev det ingen skidåkning. Snön uteblev och han ville inte åka utan att träna innan. Istället för att åka rullskidor har han sprungit. Tiden för honom blev 7:50h.
Min egen tid blev 6:07 efter att jag gett upp efter halva loppet. Jag fick ordentligt ont i en armbåge och ville inte riskera att sabba den innan säsongen.

Länkar till äldre inlägg om när vi åkte öppet spår:

Öppet spår

Från soffan till Vasaloppet

Träningsschema inför Vasaloppet

Brödrakampen

Brödrakampen 2011. Jag förlorade vadet att åka dubbelt så snabbt. Om jag klarat det skulle jag åkt 30 min snabbare än segraren i Vasaloppet. Brorsan blev lite för bra. Armarna på bilden existerar inte längre. Men det var kul så länge det varade.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.