Idag är jag trött. Flera dagar i rad har min sömn blivit släpande på grund av resor, tävlingsstart, samt problem. Egentligen hade jag tänkt att köra igång nästa block med hårdträning inför IM Lanzarote 70.3. Det blocket får dock vänta en dag till. Jag behöver sova lite till först. Väskorna är ouppackade och cykeln behöver lite vård innan vi ger oss av på första långpasset.

Imorgon kommer en god vän till mig ner hit. Det ska bli riktigt kul att träffa henne igen. Förhoppningsvis kan jag övertala henne att vara med och simträna i simhallen. I övriga discipliner lär hon inte kunna motstå naturen och värmen på Mallorca.
På torsdag kommer min familj och mitt diskhjul hit. Samtliga är mycket mer än välkomna. Även min familj måste med och träna. Det är det bästa sättet att uppleva en ny plats. Från en bil kan man se ön, men från cykeln kan man uppleva den.

För övrigt är jag riktigt nöjd med min löptid i söndags. 34:57 min på 10km, efter en vansinneskörning på cykeln, är bra. Det är till och med riktigt bra. Om något år med kvalitativ löpträning samt utan vansinneskörning på cykeln ska jag hålla den farten i 21 km. Kanske kan jag lyckas med det redan under IM 70.3 på Mallorca. Där är mitt mål att cykla på 2:15h samt springa på 1:20. En stabil simning på det och jag blir topp 3. Mer om det en annan dag. Nu är det dags för middag, kvällscoaching samt en lång natts sömn.

Frukostbuffén var riktigt jobbig att lämna

Konstiga men säkert svindyra möbler

Affärsmän är effektiva. Det gäller att ta vara på varje arbetstillfälle

Drakön och Sant Elm. Det var i denna bergskedja jag och Ida kom ifrån varandra när vi var ute och vandrade i våras.

Bergen ”Systrarna” i förgrunden och Piggen Mayor i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.