Äntligen har jag fått ordning på min triathlonshop. Jag har hållit på med detta sedan i november förra året. Fast egentligen började jag långt tidigare än så. I november 2012 skrev jag om det för första gången. Det tog lång tid att skapa något som jag inte kände till. Produkterna hade jag stenkoll på. Men e-handel var jag inte lika vass på. Jag skulle sedan lansera min försäljning i mars och hade alla leverantörer klara. Sedan behövde banken en underskrift som jag inte kunde ordna från Mallorca. Historien fortsätter än längre. Men nu är jag klar!

Jag kommer att sälja produkter som jag själv gillar och själv har testat. Blanda annat följande:

  • Zipp, hjul, däck, styren etc.
  • Bont, cykel och triathlonskor
  • Sram, växelkomponenter
  • A.Dugast, handgjorda lyxdäck från Holland
  • Salming, superlätta och följsamma löparskor
  • Träningsläger, från mig och Ida (MTC) såklart
  • Bkool, trainer med online och sunda ”TV-spelsmöjligheter”
  • Finis, simredskap, undervattens-mp3 och elektroniska simhjälpmedel
  • Sailfish, våtdräkter

Just nu har jag bara börjat. Allt jag kommer att sälja ligger ännu inte i shopen. Det kommer mera. Mycket mera. Men först vill jag testa allt så att jag verkligen vill sälja det.

Webbshop

Just nu har jag lanserat webbshopen den ligger under shop.andreaslinden.se

Shop Andreas Lindén

Portabel shop

I sommar kommer jag ibland åka på någon tävling med tält, prylar och någon leverantör. Jag kommer framförallt att fokusera på tävlingarna men jag tycker det är riktigt kul att prata prylar. Efter att jag arbetat i cykelbutik fattade jag verkligen tycke för branschen. Det ska bli grymt kul att vara en del av den!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.