De senaste veckorna har jag haft en hel del för mig. Dels har jag tränat många timmar. Kvalitativt. Jag har även hållit i ett triathlonläger här på ön som jag och Ida anordnat i vårt företag Mallorca Training Camp. Lägret blev fantastiskt bra och förutom att jag själv hade riktigt roligt fick jag även väldigt bra träning.

Tack alla för en fantastiskt rolig vecka. Vi planerar redan för nästa år och hoppas ni alla kommer igen. Eller så ses vi i Stöten i sommar!

På söndagen när alla åkt hem hoppade jag och Ida in i bilen och åkte till den lilla lilla byn Lloret de Vistalegre. Jag gick för vinst. Kände mig stark. Men när det enligt mina beräkningar borde vara 10 km kvar märkte jag hur folk drog ifrån och tryckte på helt okontrollerat. Jag insåg då att jag fått uppfattat fel distans (alternativt att någon sagt fel distans). Jag hade inte en chans att göra något. Så jag satt kvar på min plats i klungan och rullade in i mål. Även om det var en träningstävling var det lite trist. Till nästa race ska jag intensivplugga katalanska och bättra på syreupptaget.

Nästa cykeltävling går på söndag i Alaró.

Idag har jag tränat hela dagen. Inte lugnt och länge. Utan intensivt och flera gånger. Mer om det imorgon. Nu måste jag sova. Dagen är slut och jag är slut.

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Cykelgrupp

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Löpargruppen

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Löpargruppen

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Simpass

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Simpass

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Open water-simning

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Utsikt Alcudia

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Löpintervaller

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Open water-simning

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Alcudia-stranden

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Löpning på stranden

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Poolhäng på Diana

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Cykling i bergen

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Cykling i bergen

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Coach Jeff

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Gruppen

Triathlonläger Triathlon Camp Alcudia Mallorca - Gruppen

Cykeltävlingen i Lloret de Vistalegre:

Lloret de Vistalegre Cykeltävling Lloret de Vistalegre Cykeltävling Lloret de Vistalegre Cykeltävling Lloret de Vistalegre Cykeltävling Lloret de Vistalegre Cykeltävling

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.