Den senaste veckan har jag jagat fötter i bassängen. Jeff stannade en vecka efter träningslägret i Alcudia för att förlänga sitt eget träningsläger. Han är en betydligt bättre simmare än jag. Det har jag försökt utnyttja så mycket som bara varit möjligt den senaste veckan. Fredagen innan triathlonlägret i Alcudia simmade jag en fyrahundring ”Broken” på 5:27 min i kortbana. Idag simmade jag ytterligare en ”Broken” fast 12 sekunder snabbare, på 5:15.

Simarenan Son Hugo Palma de Mallorca

400 m ”Broken”

  • 200m
  • 15s vila
  • 100m
  • 10s vila
  • 100m

Efteråt noterar jag sluttiden och drar bort vilan för att få min ”korrekta” tid. Mitt mål är att simma en ”Broken” på <5 min innan jag åker tillbaka till Sverige i juni. Därefter ska jag greja 400m sammansatt frisim under 5min. Efter det ska jag klara mig under 5 min i långbana. FÖRE David Näsvik klarat det.

Skärmavbild 2014-04-26 kl. 17.48.19

David ligger helt klart en bra bit före mig i simningen. Men jag har både utmaning och utomhusbassäng till min fördel. Jag är helt säker på att solsken ger 10% extra effekt av varje pass.

Simarenan Son Hugo Palma de Mallorca - Andreas Lindén & Jeff Frydenlund

Simarenan Son Hugo Palma de Mallorca - Andreas Lindén

Imorgon tävlar jag i cykel igen. Avslutningen är uppför och Sebastian Balck ska vara med. Mitt mål är att vara så långt fram att jag kan se när han kör ifrån de främsta i backen. Själv är jag nog för sliten för att sprätta tillräckligt för att verkligen kunna vara med och tävla.

Följ morgondagens tävling på Twitter!

Lloret de Vistalegre Cykeltävling

Efter helgen kör jag sju cykeltävlingar i maj månad. Efter det lär jag kunna hantera min Canyon Aeroad på det vis den förtjänar. Mer info om helgens tävling finns här och mer info om resterande tävlingar i maj finns här och här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.