Årets sista träningsläger på Mallorca är avklarat. I alla fall med mig som coach. Träningsläger för min egen del blir det många fler.

Förra veckan arrangerade jag och Ida ett terränglöparläger här på Mallorca. Det var fantastiskt kul! Alla verkar nöjda och glada. Jag älskar verkligen att dela med mig av mina smultronställen här. Och det är inga smultronställen om man inte fått kämpa lite…

Tack hela gänget för en grymt rolig vecka. Tack även till Fredrik Bäckström som ställde upp som coach. Jag hoppas du vill leda många fler läger med mig.

Det här ska vi lätt göra igen. Några i gruppen vill redan till våren. Är du intresserad får du gärna maila mig och Ida på info@mallorcatrainingcamp.se så kör vi igen. Ida har bloggat om veckan på Mallorca Training Camps blogg för dig som missade och vill veta hur det var.

Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas LindénTerränglöpning Mallorca Andreas Lindén Terränglöpning Mallorca Andreas LindénFredrik Bäckström, Ida Carlsson och Andreas Lindén på terränglöparläger, Mallorca Training Camp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.